Sayfalar

14 Temmuz 2017 Cuma

Eve gittigimde gormek istediklerim

Is cikisi eve gittigimde kapida baska erkege ait ayakkabilar gormek isterdim.iceri girdigimde yatak odasindan inleme sesleri duymak vardi.kocam sensin,karicim vs gibi soylemler.

Sonra yatak odasi kapi arasindan gizlice iceri bakiyorum.karim domalmis diz ve dirsekleri uzerinde adam arkadan amina gidip geliyor.her vurusunda tasaklari amina carpiyor ve cikardigi ses muazzam.karim altinda kivraniyor ter icinde kalmislar.ve adam bogurerek tum dollerini amina akitiyor.bahar altindan kalkip kapiya kosuyor amini tuta tuta.beni gorunce sok oluyorlar.iceri giriyorum.elbiseler yerlere serpilmis.yatak döl icinde.


6 yorum:

  1. Karinla birlikte seni bile sikerim sikinti yok yani

    YanıtlaSil
  2. ah dostum icimden gecenleri soyluyorsun.ben birde karimi durdurup agzimi amina dayayip icinden akanlari emip yutuyorum.sonrada o adamin karimi zevkten ucuran yaragini kavrayip yuzume gozume suruyorum.tasaklarini avuclayip yaraginin basina bir opucuk kondurup karimin yeni kocasi olan o adama tesekkur ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. senin hayal ettiklerini ben yaşadım dostum.yok boyle bir zevk.iddia ediyorum izlemek yapmaktan daha fazla zevk verdi bana.hele karımın o sarılışları o konuşmaları kendini adama verirkenki heyecanı ve hevesi yokmu deli etti beni.onlar boşalana kadar ben iki kez boşaldım

    YanıtlaSil